Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2010, 09:00
Rosomak napisał(a):Wyświetl post
Teraz osiagnęliśmy wielki sukces, puchary europejskie, ale wam i tak mało!

Co nas nie zabije to nas wzmocni!

Jeszcze przed sezonem było wiadomo że 30 spotkań zagramy na wyjeździe, mimo tego że wiosna była na Hutniku że było bliżej niż do Sosnowca, nic nie zmieni tego faktu że to nie to samo co Reymonta gdzie jest magia i ten stadion ma to coś.

Przed sezonem większość, pewnie liczyła na to żeby tylko załapać się na Puchary, bo przecież jeszcze nikt kto rozegrał cały sezon na wyjeździe nie zdobył Mistrzostwa Polski, ja osobiście liczyłem na to że skupimy się na Pucharze Polski, aby tam zapewnić sobie przepustkę do Europy. Stało się inaczej odpadliśmy w ćwierćfinale, ale za to lidze szło nam nadmiar dobrze, długo byliśmy liderem.
Może to i lepiej, zagramy w lidze europejskiej byc może tam więcej zdziałamy niz el.LM.

Cały sezon wyglądał bardzo dziwnie gra w kratkę, zmiana trenera, nowy impuls dużo szczęścia ale i niestety i pecha w ostatniej kolejce. Mistrza nie przegraliśmy wczoraj przegraliśmy go już przed rozpoczęciem sezonu, bo kto przypuszczał że drużyna grająca na wyjazdach jest w stanie zagwarantować sobie miejsce w pucharach, to jest nasz sukces.

Długo prowadziliśmy, uwierzyliśmy w to że musimy być mistrzem w pewnym momencie też w to uwierzyłem, ale pomyślałem że to szczęście które się do nas tak wiele razy uśmiechnęło kiedyś się skończy i skończyło właśnie wczoraj, boli bo w spotkaniu derbowym. Niestety nie nauczeni doświadczeniem już zaczęliśmy snuć plany an el. LM na kogo możemy trafić, ile zarobić, kogo kupić za te pieniądze - rzeczywistość okazała się jednak bardzo brutalna i smutna.
Teraz te balon pękł i jest wielkie rozczarowanie - bo sami sobie go tak nadmuchaliśmy, nie przyjmowaliśmy wiadomości, że może stać się zupełnie inaczej niż sobie to wyobrażamy.

Polska piłka jest dziwna, bardzo dziwna ale wierzę w to że sobie to odbijemy w najbliższym czasie.
Szczęście znowu do nas wróci i zasiądziemy na przeznaczonym dla nas miejscu.
W ostatniej kolejce nie dziwni mnie już naprawdę nic remis Lecha, to że Legia awansuje do pucharów to że niezatapialna Odra się utrzyma...

Nie musicie się zgadzać z tym co napisałem, każdy ma prawo wyrazić to co sądzi.
Odpowiedz cytując