|
KURJOZUM polskiej ligi sięgnęła zenitu
teoretycznie najcięższy mecz sezonu, okazał się sparingiem.
1) Po pierwsze podziękowania dla kibiców Legii za zaistniałą sytuację i stworzenie dobrych warunków dla ich piłkarzy (chodzi o cały sezon)
2) podziękowania dla piłkarzy Legii za totalne odpuszczenie meczu, za to, że stali przy pierwszej bramce i patrzyli się w puste trybuny, za zero agresji, zero walki, podawanie naszym piłek itd
3) podziękowania dla naszych piłkarzy, za 3 bramki. Najlepszy piłkarz meczu (mój faworyt i osoba na którą liczyłem przed meczem) - MAŁECKI!!!
Bardzo ważne 3 gole dla Pawła, wierze że po tym meczu już nie będzie wykastrowanym kotem i wreszcie uwierzy że potrafi strzelić bramkę w polskiej lidze
4) ISSA BA zdecydowanie najsłabszy zawodnik w naszych szeregach. Dzisiaj nawet nie zaprezentował swojego jedynego atrybutu czyli techniki. Masa strat i nieporadności, zagrał jak wygłodniałe dziecko z Afryki. To, że jest najlepszym technikiem przy R22 każdy wie, ale nic poza tym, już we wcześneijszych meczach zaobserwowałem masowe straty wynikające z jego niedożywienia. Może nie maił dnia?
5) WĘGRZYN łajza
6) Vukovic wsadź sobie znak, który nam pokazywałeś pare dni temu w oko.
PS:
7) Czy nie mieliście wrażenia, że Legia odegrała rolę Wisły z 1993 roku?
|