Proud napisał(a):

mogę prosić o zdj z kamerki na A/B?
nie śmiga mi ta kamera.
edit:
dziękuję, PiotrG!
|
Kurcze, mnie też tak kamerka A/B nie śmiga. Daję "odśwież łącze" to wtedy mi wyskakuje jakiś błąd i cały FF się zamyka. Ściągnąłem jeszcze raz Quicktima i problem nie zniknął. Ma ktoś pomysł dlaczego tak się dzieje?
Na oficjalnej pojawił się komunikat o dniu otwartym.
Oficjalna strona Wisły Kraków napisał(a):
"Pierwszego maja Urząd Miasta Krakowa organizuje dzień otwarty stadionu Wisły. Każdy chętny między 10:00 a 15:00 będzie się mógł z bliska przyjrzeć budowie stadionu przy Reymonta 22.
Obiekt będzie udostępniony dla odwiedzających 1 maja 2010 r. w godz. 10.00 – 15.00 i wtedy pod opieką przewodnika będzie możliwe wejście na teren budowy. Ze względów bezpieczeństwa grupy zwiedzających mogą liczyć jednorazowo maksymalnie 25 osób. Z każdą grupą porozmawiają przedstawiciele wykonawcy i klubu.
Program dnia otwartego:
- wejście/wjazd od al. 3-go Maja;
- Pawilon Medialny (I p.);
- zejście na parter – wyjście na poziom płyty boiska obok trybuny E;
- wejście na sektor E5 – przejście górą trybuny E – zejście przez sektor E1 - powrót na parking od str. al. 3-go Maja.
Na czas zwiedzania, od strony Błoń, dostępny będzie klubowy parking od strony Al. 3-go Maja (ok. 60-70 miejsc w wydzielonym sektorze).
W Pawilonie Multimedialnym będzie można obejrzeć film przedstawiający budowę stadionu, plansze z wizualizacjami i makietę, a następnie udać się na trybuny, skąd będzie można obserwować postęp prac (dla grup zwiedzających wydawane będą specjalne identyfikatory).
Dzień otwarty stadionu może będzie też okazją do spotkania piłkarzy i trenerów aktualnego Mistrza Polski.
Biuro Prasowe Wisły Kraków SA"
|
Mam nadzieję, że informacja ta pojawi się także w krakowskich mediach, żeby większa liczba osób mogła się o tym dowiedzieć.
Ciekawie zapowiada się ta wycieczka.. pawilon medialny, boiska przy trybunie E (która stoi od roku), przejście na górne rzędy trybuny E...
Po byku można będzie zwiedzić najnowszą część budowy
Ja wiem, że są względy bezpieczeństwa. Ale nikt mnie nie przekona, że przy odrobinie dobrej woli nie można było wpuścić tych małych grupek do sky-boxów w trybunie C. No nic. Ważne że dzień otwarty został oficjalnie ogłoszony. Choć istotniejsze są i tak ostatnie przetargi bez rozstrzygnięcia których stadion nie będzie dopuszczony do gry..