Wyświetl pojedynczy post
MCDave
Звезда изнад свега

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2010, 15:20
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
MCDave
nie bądź "wybiórczy", Kaczyński napisał także
"[...]Odeszli posłowie, senatorowie, ministrowie rządu z innych formacji politycznych, których szanowałem i z którymi współpracowałem.˙Zginęli prezesi najważniejszych instytucji państwowych i wybitni przedstawiciele wielu organizacji i środowisk. Żołnierze, dowódcy Sił Zbrojnych RP. Polska jest z nich dumna"- napisał prezes PiS.[...]"
http://fakty.interia.pl/raport/wybor...ydenta,1469975
No ale co to zmienia? "Odeszli posłowie, senatorowie (...) i JA będę kontynuował ICH misję!". Retoryka żywcem wyjęta z filmów propagandowych, z tanimi sztuczkami które pewnie zadziałają. Nadal jednak przypominam, że Ci święcie oburzeni protestami, nie uszanowaniem śmierci itd. twierdzili że tego nie będzie...

A co do wściekłości - dla mnie na prawdę obojętne czy prezydentem będzie Kaczyński czy Komorowski. Wybór między dżumą a cholerą i wiem że zawsze będę przegrany w wyborach bo zarejestrowali się wszyscy i żaden mi nie pasuje.

Orzeu nie mogę Ci dać ignora bo jesteś moderatorem, proszę więc - nie wtryniaj mi się w rozmowę jeśli nie rozumiesz/nie wiesz o co chodzi.
Ostatnio edytowane przez MCDave : 26.04.2010 o godz. 15:29.
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.