robin hood napisał(a):

PKt pierwszy mówi o czasowej nie możności sprawowania urzędu więc punkt ten nie jest brany pod uwagę w przypadku wystąpienia sytuacji opisanej w pkt 2
Natomiast mam pytanie możesz wyjaśnić gdzie zapisane jest że o rzeczach zawartych w Konstytucji decyduje Kodeks Cywilny ?
Mareq gratuluję refleksu
wybacz ale nie Tobie jest ocenianie komu i dlaczego forum jest potrzebne i w jakim czasie można z niego korzystać, jeśli przyjąć Twoje rozumowanie to w czasie meczu nie wolno robić nic ... Jakoś napisanie kilku zdań i przeczytanie kilku opinii nie przeszkodziło mi w dokładnym i skrupulatnym śledzeniu transmisji Meczu.
Pozdrawiam
Robin
|
wybacz ale skoro to wlasnie mi powierzono funkcje dbalosci o to jak wyglada forum i skoro patrze na nie glownie z punktu widzenia kibica to do mnie nalezy ocena kto na forum pisac moze a kto nie musi i forum da sobie bez niego rade i na odwrot. Skoro ktos przeklada polityczne spory nad mecz Wisly to znaczy ze blizej mu do forum.polityka.com niz forum.wislakrakow.com zatem ow uzutkownik powinien machnac reka na cos co interesuje go mniej.
Nie rozdaje zadnych banow bo chcialem przede wszystkim dac do myslenia kilku osobom po co wlasciwie wchodza na ta strone.