Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2010, 12:08
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Nigdzie nie napisałem, że przemówienie Komorowskiego przypadło mi do gustu. Szczerze to o wiele bardziej "podobają" mi się przemówienia Tuska z ostatnich dni. Ale nie o tym jest ta dyskusja. Komorowski wg Ciebie "pieprzył o pierdołach: UE i Bóg wie o czym". Mnie natomiast nie podobało się polityczne wystąpienie Śniadka. Bo każde dziecko w Polsce wie, że Solidarność, na której czele stoi Śniadek wspiera PiS. Chyba nie zaprzeczysz.. Więc Śniadek na pogrzebie był POLITYCZNY. I to mnie boli. A Komorowski w najgorszym wypadku jest "słabym mówcą". Z dwojga złego wolę to drugie rozwiązanie
Pomyśl sobie- przez całe życie jesteś kibicem Wisły, działasz dla niej, ponosisz nie zawsze pozytywne konsekwencje tej działalności i zadajesz sobie dużo trudu, żeby "to jakoś było". Mija kilka lat, zmieniasz tryb życia, ale od kibicowania nigdy się nie odcinasz, aż pewnego dnia, nagle, giniesz tragicznie, zostawiając za sobą wielu przyjaciół, z którymi "z nie jednego drzewa jabłka kradłeś" i w końcu taki przyjaciel na Twoim pogrzebie wygłasza mowę. Ma prawo wspomnieć o starych, kibicowskich czasach, które Was połączyły i do których często wspólnie wracaliście wspomnieniami?

I już niech Cie to nie boli.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/