Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2010, 11:55
Nie chodzi orzeu o moje domysły. Już pojawiają się głosy czołowych polityków PISu, że to Jarek będzie stawał w konkury o urząd prezydenta. Więc proszę nie pisz nieprawdy, że te fakty biorę z rękawa.

Jacek Kurski napisał(a):
"Nastrój wśród szerokiego obozu PiS i poza obozem - wśród osób, które przeżywają tę tragedię w Smoleńsku - jest taki,aby Jarosław Kaczyński kandydował na prezydenta. Ale to jest jego decyzja. To jest niezwykle twardy człowiek. Na pierwszym po tragedii posiedzeniu klubu parlamentarnego powiedział, że jesteśmy winni kontynuować naszą walkę - w imię hołdu tym którzy zginęli"
Tak jak pisałem, już pojawiają się głosy "dla dobra Polski, w imię hołdu zmarłym w tragedii, Jarosław jest w stanie zdobyć się na taki wielki gest..."

Jeśli Jarosław Kaczyński wycofa się z życia politycznego po tej tragedii to gwarantuję Ci, że publicznie przeproszę za moje "pomówienia". Ale orzeu sam wiesz, że tak się nie stanie

Pan Dudi z kolei zaczyna przerzucać się ze mną argumentami kto gdzie był i co widział.. A fiordy to mi z ręki jadły.. Byłem na Rynku, byłem w okolicach Wawelu i widziałem co najmniej kilka flag i kilkanaście znaczków w klapach z kampanii PiSu. To że Ty nic nie widziałeś to nie znaczy, że tak nie było. Albo widzieć nie chciałeś, albo zwyczajnie nie zauważyłeś. Mniej agresji Dudi..

Nigdzie nie napisałem, że przemówienie Komorowskiego przypadło mi do gustu. Szczerze to o wiele bardziej "podobają" mi się przemówienia Tuska z ostatnich dni. Ale nie o tym jest ta dyskusja. Komorowski wg Ciebie "pieprzył o pierdołach: UE i Bóg wie o czym". Mnie natomiast nie podobało się polityczne wystąpienie Śniadka. Bo każde dziecko w Polsce wie, że Solidarność, na której czele stoi Śniadek wspiera PiS. Chyba nie zaprzeczysz.. Więc Śniadek na pogrzebie był POLITYCZNY. I to mnie boli. A Komorowski w najgorszym wypadku jest "słabym mówcą". Z dwojga złego wolę to drugie rozwiązanie

Do tekstów Dudiego o pani z warzywniaka się nawet nie odnoszę bo nie chce mi się zniżać do tego poziomu. Kręgosłup mnie boli...

Na POGRZEBIE okrzyki "Lech Kaczyński"... może dla Was jest to normalnie. Wg mnie to początek kampanii. Ot co..