Cytat:
|
Proporczyki i flagi pisu, śpiewy, brawa. Gdzie ja jestem? Bo na pewno nie na pogrzebie. Ano czułem się jak na najzwyczajniejszym spotkaniu wyborczym. Zresztą zobaczcie co jak tłum zareagował na słowa Śniadka..
|
Zaczynam się zastanawiać w takim razie, gdzie ja byłem wczoraj, bo nie widziałem ani jednego loga którejkolwiek partii(byłem na Błoniach). Co do reakcji na słowa Śniadka, naprawdę nie masz się już do czego przy.......ić? Może tak zareagowali, bo szanują człowieka i wiedzieli, że mówi z serca? Słuchając nieumiejętnie akcentującego niektórego słowa Komorowskiego robiło mi się niedobrze, kiedy chłop najważniejszym osobom na tej ceremonii poświęcał 2 zdania, a całą resztę czasu spędził na pieprzeniu o UE i Bóg wie czym jeszcze.
Skąd dochodzą Cię takie sygnały, że Jarosław Kaczyński będzie kandydował? Od sklepowej z warzywniaka osiedlowego? Czy może rozmawiałeś z nim prywatnie i tak Ci powiedział?
Co do tekstu o "poparciu dla p. Kaczyńskiego", to już w ogóle brak słów. Jeśli uważasz, że powinni być tam ludzie tylko na niego głosujący itp. to jesteś bardzo prostym człowiekiem.
Nic się w tym kraju nie zmieni. Zawsze każdy będzie ****a najmądrzejszy i każdy będzie lepiej wiedział, a za kilkanaście lat ludzie będą się wyzywali na ulicach od patriotów i wierzących.