Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2010, 11:07
Ela napisał(a):Wyświetl post
Dziwne podejście.
Negowanie zasług i osiągnięć bo ktoś ma podobne a ktoś większe.

Jeszcze tylko odniosę się do wypowiedzi sugerującej klamstwo Jaroslawa Kaczyńskiego w sprawie miejsca spoczynku brata.
Chcialam zauważyć, że do tej pory Jarosław nie wypowiedział się publicznie ani raz, w żadnej sprawie.
Jedyne jego słowa, które były cytowane to te ze Smoleńska " moje życie się skończyło"...
To obecnie zdruzgotany, nieszczęśliwy człowiek.
Proszę - dajcie mu spokój.
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co przeżywa obecnie będąc na dodatek zmuszony do ukrywania prawdy przed własną matką.
Dziwne? nie bardzo rozumiem. jezeli sama twierdzisz ze ktos mial wieksze osiagniecia znaczy ze te prezydenta wcale nie sa wybitne. a przeciez tylko tacy ludzie moga spoczywac na Wawelu.

Odnośnie J.Kaczynskiego-nie wiem czy mowisz o mnie odnosnie klamstwa? Którym zdaniem zasugerowalem ze Jaroslaw klamie i w jakiej sprawie?

Przepraszam za 2 posty pod soba ale chcialem szybko odpowiedziec przedmówcy. I co oznacza zebym dodawal "moim zdaniem"?
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 16.04.2010 o godz. 11:09.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy