0 22 napisał(a):

Czy ja Wam mowie co macie robic w Krakowie? Nie.
Jak juz poruszasz temat Warszawy to prosze o PRECYZJE. Nikt Ci nie kaze go poruszać.
1. W Warszawie JEST juz miejsce na zmarłych prezydentów. Leży w nich TRZECH. Archikatedra na Starówce.
2. Nie buduje sie ZADNA nowa Archikatedra - tylko Swiatynia Opatrznosci Bozej. I nie buduje sie, lecz stoi w stanie SUROWYM.
Radio Erewań.
P.S. Wydaje mi sie, ze na Wawelu królowie nie stanowią nawet 50% 'mieszkańców'. Nawet nie wiem czy stanowią 30%
|
Nie znam się, nie interesuję się tym co się dzieje w Warszawie, informację że się "buduje" zasłyszałem i nie widzę w tym żądnej zbrodni skoro stoi ale jest w stanie surowym. Pomijając fakt że nie rozróżniałem obu tych miejsc - skoro są takie, dlaczego Kaczyński wraz z małżonką nie spocznie w jednym z nich?
Mam pytanie dla tych dla których te protesty o uwłaczanie zmarłemu Prezydentowi. Nie uważacie ze nie taktowne jest pochowanie Pary Prezydenckiej praktycznie w korytarzu krypty? Widzieliście może zdjęcia w których ma się znajdować ich sarkofag ? Dla mnie to jest uwłaczające.