Wyświetl pojedynczy post
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2010, 22:09
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli jesteś muzumaninem to wpadasz do katolickiego kościoła i robisz sobie jaja np. z drogi krzyżowej? Ja bym tak nie zrobił, bo bym pomyślał że katolicy mają czas zadumy i to jest ich święto. Podobnie dzisiaj, większość ludzi jest smutnych po śmierci kilkudziesięciu ludzi, nieważne jakich przekonań politycznych, poprostu ludzi. Więc daruj sobie teksty z piwem i prywatnością. Poprostu zamknij buzię i swoją wolność i niezależność konsumuj w czterech ścianach a nie na ogólnodostępnym forum. Przepraszam za OT, ale mnie trzęsie jak czytam takie teksty. Bez odbioru bo szkoda czasu na głupie dyskusje.
Sam zacząłeś tę dyskusję więc miej pretensję do siebie. Porównanie z katolikami i muzułmanami całkowicie chybione, gdyż odnosi się do pewnej konkretnej grupy, zbierającej się w pewnym celu. Obywatele, to nieco bardziej skomplikowana grupa - jedni są muzułmanami inni katolikami, jedni są za Wisłą inni za Legią - proste. Widzisz ja z nikogo się nie śmieję i nikomu nic nie wytyczam. Szanuję każdego z osobna, podobnie jak i rozumiem to, co leci w TV i nie wymagam dziś głupich komedii. Zdziwiło mnie tylko to, co napisał kolega z Poznania. Czemu prywatna stacja, której płaci się niemałe pieniądze (tak de facto) miałaby zaniechać transmisji meczu... O przekonaniach politycznych też nic nie wspomniałem. Czy to by był Tusk, czy Kaczyński, jak wspomniałeś są to ludzie i każdego ludzkiego życia szkoda. Szkoda że ludzi tych było aż tylu, a część tak wybitna. Ale co, mam iśc kroić cebulę? A swoją prywatnością, cieszę się właśnie w swoim mieszkaniu. Co do forum, to jak słusznie przyznałeś jest ono ogólnodostępne i od wyrażania swoich opinii nie powstrzyma mnie Twoja wrażliwość i jej skutki - tu "aż trzęsienie".

Szczere pozdrowienia.

A co do meczu to ,wcale nie zawodzi. Spotkały się dwie świetne drużyny, stąd mało błędów, a stąd z kolei mało sytuacji pod bramkami.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 10.04.2010 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując