podszywacz napisał(a):

|
Jeżeli jesteś muzumaninem to wpadasz do katolickiego kościoła i robisz sobie jaja np. z drogi krzyżowej? Ja bym tak nie zrobił, bo bym pomyślał że katolicy mają czas zadumy i to jest ich święto. Podobnie dzisiaj, większość ludzi jest smutnych po śmierci kilkudziesięciu ludzi, nieważne jakich przekonań politycznych, poprostu ludzi. Więc daruj sobie teksty z piwem i prywatnością. Poprostu zamknij buzię i swoją wolność i niezależność konsumuj w czterech ścianach a nie na ogólnodostępnym forum. Przepraszam za OT, ale mnie trzęsie jak czytam takie teksty. Bez odbioru bo szkoda czasu na głupie dyskusje.
|
Sam zacząłeś tę dyskusję więc miej pretensję do siebie. Porównanie z katolikami i muzułmanami całkowicie chybione, gdyż odnosi się do pewnej konkretnej grupy, zbierającej się w pewnym celu. Obywatele, to nieco bardziej skomplikowana grupa - jedni są muzułmanami inni katolikami, jedni są za Wisłą inni za Legią - proste. Widzisz ja z nikogo się nie śmieję i nikomu nic nie wytyczam. Szanuję każdego z osobna, podobnie jak i rozumiem to, co leci w TV i nie wymagam dziś głupich komedii. Zdziwiło mnie tylko to, co napisał kolega z Poznania. Czemu prywatna stacja, której płaci się niemałe pieniądze (tak de facto) miałaby zaniechać transmisji meczu... O przekonaniach politycznych też nic nie wspomniałem. Czy to by był Tusk, czy Kaczyński, jak wspomniałeś są to ludzie i każdego ludzkiego życia szkoda. Szkoda że ludzi tych było aż tylu, a część tak wybitna. Ale co, mam iśc kroić cebulę? A swoją prywatnością, cieszę się właśnie w swoim mieszkaniu. Co do forum, to jak słusznie przyznałeś jest ono ogólnodostępne i od wyrażania swoich opinii nie powstrzyma mnie Twoja wrażliwość i jej skutki - tu "aż trzęsienie".
Szczere pozdrowienia.
A co do meczu to ,wcale nie zawodzi. Spotkały się dwie świetne drużyny, stąd mało błędów, a stąd z kolei mało sytuacji pod bramkami.