Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2010, 18:58
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Wygra Real.
Bo gra u siebie
Bo rok temu polegl 2:6
Bo gra u nich Ronaldo
Bo w Barcelonie gra Valdes
Heh, cóż za przypadek, że ostatnimi czasy ten Valdes wybronił kilka sam na sam (np. mecz z jesieni z zeszłego sezonu i obrona strzału Drenthe) i nie tylko Barcie. I nie jestem pewna, bo nie siedzę w statystykach, ale te ma bodajże lepsze od... Ikera x)
Co do Ronaldo- nie trawie gościa strasznie, ale trzeba mu oddać, że jest cholernie skuteczny. Generalnie jak go nie ma to Real praktycznie leży.

Ja tam nie wiem kto wygra, żadnych przecieków nie mam , ale trzymam kciuki jak zawsze za Barcelonę i wierze w nich. Pisać, że są w gazie i mają Messiego to kibice Realu mogą skontrować, że w sumie Real też jest raczej w gazie i ma "Krysię"- patrząc oczywiście na sprawy czysto piłkarskie, to pojedynek raczej wyrównany, a Ronaldo ostatni taki przegrał (Rzym 2009).
Barcelona wyniku 6:2 pewnie nie powtórzy, bo jest to niemal niemożliwe (choć to przecież jest Barca, Barca Guardioli, więc wszystko jest możliwe). Liczę na wielkie widowisko lecz ponad wszystko na zwycięstwo F C B Tym lepiej takie zwycięstwo by smakowało, bo przecież Real to głownie pieniądze, a Barca wychowankowie.

szorstki napisał(a):Wyświetl post
Jakoś zawsze nie lubię drużyn ze stolicy. Więc niech dokopią im te słabiaki z Barcelony.
Ja też. Ale nie jakoś specjalnie, tylko samo się tak układa
Ostatnio edytowane przez masterlag : 07.04.2010 o godz. 20:21.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując