Wyświetl pojedynczy post
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2010, 11:10
Billy napisał(a):Wyświetl post
Wiesz nie wiem jak Wam, ale mi bardzo zależy na ograniu Lecha i pokazaniu kto rządzi w Polsce. Ah ten prestiż.. Mówiąc delikatnie denerwuje mnie, jak fani Lecha teraz się lansują i podniecają swoim klubikem. Pasuje im utrzec nosa
A mi w przeciwienstwie do Ciebie zalezy na mistrzostwie,bo to raczej jest wykładnik siły i dążenia do czegoś przez cały sezon,poprzez zdobywanie punktów w każdym meczu. Wygrana z Lechem byłaby idealnym kąskiem i do tego wielkim krokiem do mistrza.
Co do pyrasów to niech się lansują,mnie osobiscie jebie to co oni uwazaja na temat ich klubu.Fakt faktem jest taki,że wczoraj Lech zagral naprawdę bardzo dobry mecz,wiec maja powod zeby sie cieszyc.Osobiscie ciesze sie,ze z nimi wczoraj nie gralismy zamiast Leglej,bo dostalibysmy solidnie po dupie i taka jest prawda.To z jaką łatwością Polonia wczoraj stwarzała sobie sytuacje to wole nie myśleć co by Lech zrobil z nami i tak to na tą chwilę wygląda.
Niech sie cieszą,ważne ze to my staniemy na pudle na koniec sezonu i tym zakmniemy im japy.

Zeby nie bylo offtopu to ze Śląskiem tylko 3 pkt się liczą.Dobrze,ze Sobol odpocznie,ja na miejscu Kaspra sam nie wiedzialbym jak postąpić,Śląsk jest niebezpieczny ale granie z Lechem bez dwóch podstawowych środkowych obrońców to samobójstwo. Czas pokaże co z tego wyjdzie.
Typując Wisła-Śląsk 3-1.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 04.04.2010 o godz. 11:14.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując