Wyświetl pojedynczy post
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2010, 17:52
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
własnie ze nie. Nie o to chodzi zeby slodzic i wmawiac ze jest super. Dzis zagralismy bardzo slabo ale co z tego? Co mam sie zalamac i wyzywac pilkarzy od smieci? Po kiego chuja na forum robicie jakies stypy zamiast sie cieszyc ze dalej jestesmy najlepsi w Polsce i ze jednak to 1 miejsce nadal jest. Dobra ja koncze. Wy dalej placzcie bo Wisla dzis wygrała ale zagrała zle, Łobo zagrał zle, Brozio nie umie grac, Ba jednak nie jest Bogiem a gola podarowała nam Polonia, a ja sie bede cieszyl jak s****ysyn bo wygralismy mecz i zmierzamy po 3 tytuł z rzedu i 13 w historii. Moze tak juz musi byc, dla Was szklanka zawsze bedzie do polowy pusta dla mnie do połowy pełna. Nara placzcie dalej a juz w ogole najwiekszy placz to bedzie w maju bo zdobedziemy MP a co nam z tego jak znowu nie wejdziemy do LM. ;(((((((((((((((((((((((((

Pierwsze miejsce w tej gownianej lidze cieszy ale czy nie marzy ci sie aby Wisla byla lepsza od reszty stawki przynajmniej od 2 klasy? Patrz na Levadie (porownanie) oni sie nie .......a i leja kazdego. Wisla ma potencjal ktory zostal zmarnowany, licze ze pod Kasperczakiem po przepracowaniu okresu i dodaniu kilku graczy bedziemy sie cieszyc gra a nie tylko wynikiem.

Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Jakies wymogi chyba sa, poza tym ekstraklasowy klub pilkarski chyba powinien miec minimum przyzwoitosci i zadbac o to, zeby nikt nie zostal kalaeka w czasie wykonywania pracy.
A polonia nie miala ambicji na puchary?
Zaraz zaraz, oni mieli przeciez ambicje na puchary!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując