Wyświetl pojedynczy post
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 21:21
lucekj napisał(a):Wyświetl post
Żmijka, ale kogo Ty jesteś kibicem? Wisły czy piłkarzyn, których za parę chwil w klubie nie będzie

Nie wiem, dlaczego ale Ty zawsze wystawiasz im pomniki, może jesteś opłaconym agentem, który pobiera dobrą kasę za robienie dobrej otoczki wokół nich?

Jaki koń jest każdy widzi i nie ma usprawiedliwienia na takie zachowanie... no ale Mario przecież oczko na treningu puścił, więc jest ok...
Jejku, już Ci mówiłam żebyś się ode mnie odczepił ... :roll:
Przeczytaj jeszcze raz to co napisał Wolfy, spróbuj zrozumieć i może wtedy zrozumiesz o czym ja piszę.

Słowem o piłkarzach nie było. Było o jakiś zakompleksionych ludziach siedzących na trybunach. Czy w którymkolwiek momencie napisałam, że Pawełek jest wybitnym bramkarzem? Nie. Piszę tylko, że dla mnie zachowanie tych ludzi z trybun jest niepojęte i niedorzeczne i nie do zaakceptowanie. Jestem kibicka Wisły i dlatego dla mnie jako kibica sprawą niepojętą jest bluzganie własnego piłkarza. Tyle. Mam chyba prawo do swojego zdania? Dziękuję.

Co do prywatnych wycieczek które czynisz to pozwolę sobie ich nie skomentować, bo są żenujące i tylko świadczą o Tobie.
Odpowiedz cytując