Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 18:52
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
QFT! Ciasne, ale własne Jak oglądam Wisłe, to kcuki do białości zaciskam, żeby wygrała, jak oglądam Lecha czy Legię to kibicuje z całych sił ich przeciwnikom, a jak oglądam Man.Utd, to zaraz mi się chce spać
Może nienormalny jestem, ale tak to jest...
.. ja mam podobnie.. a to dlatego bo we mnie nie zbiera sie takie cisnienie przy meczach Manchesterow, Realow, czegokolwiek .. jak przy meczach Wisly i konkurencji. z prostej przyczyny.. po prostu malo mnie obchodza.. nie wzbudzaja we mnie zadnych emocji.. chocby nie wiadomo jak dobrze grali.. nie mam stycznosci z tym klubem, kibicami, stadionem.. cala ta otoczka..
dlatego tez mistrzostwo Polski jest wartoscia sama w sobie i jakie by one nie bylo zajebiscie cieszy.. ktos uwaza ze kij z takiego mistrzostwa.. a ja mam tak ze (to moze glupie co napisze) ze wole zdobyc to mistrzostwo niz wygrac z Levadia.. po prostu to sa rywale od nas z podworka, z ktorymi mam stycznosc, jezdzimy do nich na stadion, a oni do nas, nawzajem sobie wrzucamy, odpowiednie sluzby walcza z nimi non stop, a Levadia, Real, Debrecyn co tam innego ni ziebi ni grzeje, z ich kibicami nie mam na co dzien do czynienia.. na zywo ich zobacze raz na 5 lat jak z nimi zagramy..
dlatego choc ta Polska liga jest slaba to mam zajebista radoche z kazdego MP, wygranego nawet po wielkiej padace, po wpadce Amiki, Legii, Cracovii .. dlatego majac do wyboru mecz final LM, a meczem Legii z kims tam stawiam na to drugie, bo to nasz rywal, wróg od wielu lat.. i z wielka niecierpliwoscia czekam az ktos im nabije kilka goli, jak ten stadion ucichnie.. wyobrazam jak kipia ze zlosci bo "znow ta je.... Wisla wygrala" " no co za k.. farciarze, 94 minuta i gola strzelili.." ," znow zdobyla Mistrza a my wielki ch.. mimo ze Rutkowski nas zapewial ze w tym roku bedzie majster", jak znow sie upili i wybili kilka szyb w pobliskim kiosku ruchu ze zlosci.. jak wrzucaja na nas na forach internetowych.. radocha na maksa, i spelnienie.. a czy Wisla poradzi sobie potem w pucharach... ykhm.. poradzi to poradzi.. dla mnie priorytetem jest MP ..

juz tak pare razy probowalem obejrzec jakis Manchester itp.. bede mial piwo, jakas przegryze pod reka to wytrwam.. a tak to przelaczam co po chwile z programu na program i z nudow patrze sobie na trybuny.. ukladajac sobie w glowie jak to bedzie wygladac u nas na nowym stadionie z perspektyw kamer
poza tym zadna uciecha kibicowac FCB, Realom, Manchesterom itd.. oczywiscie, jakas tam czesc jest ich fanatykami od wielu lat, kiedy zaczynali gdy byly i chude lata .. ale jakos mnie smiesza kibice telewizyjni tychze klubow.. to zadna sztuka im kibicowac, na takim Camp Nou samych turystow co mecz jest z 30% ..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.03.2010 o godz. 19:12.
Odpowiedz cytując