Wyświetl pojedynczy post
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 18:40
Oldpara - to ja mam podobnie. Z polskich klubów "zaciekle" kibicuję Wisełce i Jadze, z zagranicznych - CF Valencia (wraz z ich wzlotami - PUEFA, 2x mistrzostwo; i problemami - długi, wypady z pucharów). Pod tym względem "Nietoperze" często przypominają mi naszą Wisełkę. Natomiast kiedy na boisko wychodzi wzięte na kredyt (wielomilionowy) FC Hollywood - chce mi się śmiać. Tak było np. gdy G. Higuain nie trafił do pustej bramki w rewanżu LM "królewskich" przeciwko ekipie z Lyonu.

Co do zawodników - kiedyś trochę zazdrościłem (L) że wzięli niezłego Iwańskiego. Dziś jednak - niestety dla Legii - zawodnik Iwański zmienił się w kopaczo-pończusia, który nie sądzę by był pomocny Wisełce. Już lepiej niech wyzdrowieje Garguła i pokaże co umie. Natomiast bardziej by nam się przydał ktoś taki jak Onyszko na bramkę (wiadomo dlaczego) i Sobiech/ Micanski do ataku. By chyba to wstyd dla naszych napastników, że najlepszym strzelcem w drużynie jest obrońca? Czy w którykolwiek z klubów ekstrak(l)asy mieli podobna sytuację?
Odpowiedz cytując