Wyświetl pojedynczy post
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2010, 20:56
Fuks czy nie, mam nadzieję że może wreszcie Lech nauczy się robić to, dzięki czemu Wisła tyle mistrzostw ostatnio zdobyła. Czyli że czasem to i o piłkę przewracać się można, ale i przy okazji wygrać 2:0.
Buric to po Musze drugi bramkarz ligi na ten moment i chyba nasze największe wzmocnienie.
Poza tym nie zapominajcie, że na takim boisku gra się znacznie trudniej w ataku pozycyjnym, klepiąc piłkę na dwóch metrach i z obrońcą na plecach, niż na prędkości wychodząc z kontrą. Stąd pewna iluzja dużo lepszej gry Jagi od Lecha. Niemniej za drużynę z Białegostoku trzymam kciuki, mam nadzieję że bez problemu się utrzymają.

ps. Cionek imo ewidentna czerwona za atak dwoma nogami na leżącego Lewandowskiego. Natomiast kolejna dwójka zawodników Jagi dostała kartki za wybijanie piłki spod nóg i odpychanie wznawiającego grę Kriveca (tak ja to widziałem z trybun). Z tego co widziałem na powtórkach to tego nie było widać w tv więc powstrzymałbym się nad oskarżeniami o 'drukowaniu'. Zresztą Hermes chyba wcześniej trochę Małka wk.rwił podczas przepychanek no i sam sobie jest winien za tą późniejszą żółtą.
Odpowiedz cytując