ale z Ciebie krętacz
jerry.lii.lewis napisał(a):

|
Już odpowiadam - wystarczającym powodem do odstąpienia od planu tworzenia takiego pokoju jest zapowiadania w nim obecność takich pieniackich i zaślepionych typów jak PvD.
|
odstąpienie od planu, aż dziw bierze, że mogłeś odstąpić od czegoś co wg ciebie miał przysłużyć się Wiśle, trzeba było zmodyfikować plan i wyprosić PvD
jakoś wtedy nie miałeś nic przeciwko a teraz starasz się odwrócić kota ogonem , ze twoja wielka inicjatywa legła w gruzach bo ja się miałem tam udzielać? a to dobre weź nie okłamuj użytkowników
a może to, że mieliście w gronie użytkowników tego forum dyskutować i na spotkania wysyłać przedstawiciela to też moja wina, że nie zostało zrealizowane.
oj kłamczuchu kłamczuchu
Cytat:
Kiedyś, PvD obiecałeś (zagroziłeś ), że już się ani do mnie ani w związku z moimi postami odzywać nie będziesz -> musiałeś pieniaczu zadufany się czepić
|
zagrozilem może jeszcze ci anonimy na skrzynkę mailową wysyłałem, oj ubarwiaj swoją historyjkę. takie miałeś ambitne plany, a wyszło pierdzenie w stołek
Cytat:
|
Tak miło było tu bez ciebie.
|
zawsze tu byłem
Cytat:
Choć muszę przyznać, że czasem śmiesznie jest poczytać twoja podwórkowa demagogię
|
za to śmiesznie jest podziwiać twoje działanie i wielka organizację
śmiesznie jest po tylu latach ponowie zobaczyć frustrata