Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 11:58
ale z Ciebie krętacz

jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Już odpowiadam - wystarczającym powodem do odstąpienia od planu tworzenia takiego pokoju jest zapowiadania w nim obecność takich pieniackich i zaślepionych typów jak PvD.
odstąpienie od planu, aż dziw bierze, że mogłeś odstąpić od czegoś co wg ciebie miał przysłużyć się Wiśle, trzeba było zmodyfikować plan i wyprosić PvD

jakoś wtedy nie miałeś nic przeciwko a teraz starasz się odwrócić kota ogonem , ze twoja wielka inicjatywa legła w gruzach bo ja się miałem tam udzielać? a to dobre weź nie okłamuj użytkowników

a może to, że mieliście w gronie użytkowników tego forum dyskutować i na spotkania wysyłać przedstawiciela to też moja wina, że nie zostało zrealizowane.

oj kłamczuchu kłamczuchu

Cytat:
Kiedyś, PvD obiecałeś (zagroziłeś ), że już się ani do mnie ani w związku z moimi postami odzywać nie będziesz -> musiałeś pieniaczu zadufany się czepić
zagrozilem może jeszcze ci anonimy na skrzynkę mailową wysyłałem, oj ubarwiaj swoją historyjkę. takie miałeś ambitne plany, a wyszło pierdzenie w stołek
Cytat:
Tak miło było tu bez ciebie.
zawsze tu byłem
Cytat:
Choć muszę przyznać, że czasem śmiesznie jest poczytać twoja podwórkowa demagogię
za to śmiesznie jest podziwiać twoje działanie i wielka organizację

śmiesznie jest po tylu latach ponowie zobaczyć frustrata
Ostatnio edytowane przez PvD : 17.03.2010 o godz. 12:02.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.