Już odpowiadam - wystarczającym powodem do odstąpienia od planu tworzenia takiego pokoju jest zapowiadania w nim obecność takich pieniackich i zaślepionych typów jak
PvD.
Kiedyś,
PvD obiecałeś (zagroziłeś

), że już się ani do mnie ani w związku z moimi postami odzywać nie będziesz -> musiałeś pieniaczu zadufany się czepić

Tak miło było tu bez ciebie.
Choć muszę przyznać, że czasem śmiesznie jest poczytać twoja podwórkowa demagogię
A co do SKWK - jest to grupa kibiców mających własne zdanie na różne sprawy bardzo często przeciwne do zdania większości, ale że mają dużo wolnego czasu to się angażują realizując raz fajne projekty raz głupie i chamskie. Niestety są często traktowani na zewnątrz jako wyraziciele zdania kibiców w ogóle.
Niestety klub równierz traktuje ich czasem jako przedstawicieli kibiców (całości) i wyrazicieli kibicowskiej opinii - trudno, nawet w Wisełce nie pracują sami mądrzy ludzie

. Raczej pracownicy powinni wiedzieć co dla klubu dobre, a jak sami nie wiedzą to pytają kogo popadło.
Już się z tym pogodziłem - skoro ja do nich nie chodzę i nie gadam to trudno oczekiwać, że oni przyjdą do mnie.