Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2010, 20:33
Alov napisał(a):Wyświetl post
Nie bardzo rozumiem - z jednej strony powołujesz sie na słowa Lenczyka a z drugiej słow Kasperczaka i działan Cupiała (które jednoznacznie sugerują zakończenie i wzajemne wybaczenie tamtej sytuacji) juz nie chcesz zaakceptowac - zabawne rozumowanie
jak nie bardzo rozumiesz to postaraj się mniej bardzo zrozumieć.

Postaram się najprościej jak mogę
piszesz że dla nas Lenczyk bez honoru bo do Cracovii przeszedł.To powinno być oczywiste dla każdego kibica Wisły. A jeśli ktoś uzna samo przejście do sąsiadki za nic nie znaczący ruch to zapytałem Ciebie czy wiesz co powiedział Lenczyk po przejściu do Cracovii czy nie wiesz?

Nikt nie traci honoru szacunku jaki sobie potrafił zyskać w Wiśle tylko dlatego że zmieni klub na inny poza Cracovią. Czy Radek Majdan który utożsamiał się zawsze z Pogonią Szczecin nie zyskał sobie uznania wśród wielu fanów? Czy "Baszczu" utożsamiany z Ruchem nie zaskarbił sobie sympatii? Stolarczyk, Penksa coś chyba musieli sobą reprezentować poza boiskiem że ich lubiano i godnie pożegnano.

Cytat:
Ale nie może być tak, że pewne osoby u steru organizacji, która ze swojego założenia ma reprezentować ogół Kibiców wręcz z góry rezerwuje sobie prawo do pewnych stanowisk.
Watts już wcześniej pisałem jak po zwolnieniu Kasperczaka jeden forumowicz tak się zagotował na SKWK i inni też że padł pomysł stworzenia pokoju w ktorym bedą omawiane ważne sprawy dotyczące Wisły Kraków ilu było zapaleńców ile ów gość miał zwolenników. Sam zadeklarowałem, ze będę brał aktywny udział w tym przedsięwzięciu skoro nikt nie chce pojawiać się na spotkaniach gdzie zawsze padają istotne pytania. Czy macie jakieś inne pomysły na funkcjonowanie SKWK, czy chcecie coś zmienić, co wam się nie podoba. Nie moją ani moich kolegów winą jest to, że na takich spotkaniach pojawiają się ludzie, którzy mają zbieżne poglądy zarówno członkowie jak i osoby spoza.

Był też pomysł aby obrażeni na wszysktich i wszystko ustalali stanowisko kibiców poprzez to forum i na spotkania wysyłali delegata/delegata który miał by reprezentować ze tak powiem opozycję i przedstawiać stanowisko tych o których pewnie myślisz, że nie są brani pod uwagę jako ogół kibiców. Dlaczego tego nie ma? NIe mnie pytaj.

Gdzie na tym forum jest ów pokój gdzie zapał reszty krzykaczy z tamtego okresu to również nie mnie pytaj.

Pewnie już zapomnieli o takich pomysłach. ja je dobrze pamiętam. teraz znów się uaktywnili a przez tyle lat nie kiwnęli palcem we własnej sprawie nie mówiąc już o Wiśle.
Ostatnio edytowane przez PvD : 16.03.2010 o godz. 20:49.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.