Marcinnno napisał(a):

Nie rozumiem, czemu nie darzycie choćby szacunkiem Kasperczka,
|
no za to za co przepraszał na konferencji
Cytat:
|
nikt nie każe go Wam lubić, wystarczy szacunek.!
|
a ja/my (jak kto woli) nie każe Wam go nie lubić
Cytat:
|
Przeprosił przyznał się jest chyba po sprawie?
|
jeśli wyznajesz takie zasady jak część kibiców Wisły to po sprawie nie jest. Przykro mi ale jeśli cześć kibiców ma prawo szanować Kasperczaka i go lubieć to inna cześć ma prawo go nie szanować i nie lubieć.
Przecież są również inne wiślackie media gdzie pozostała część kibiców może wyrazić swoje uwielbienie dla Kasperczaka. Nie wiem dlaczego nam z innym podejściem chce się odmówić prawa do własnego zdania i prawa do jego wyrażania?
Cytat:
|
Macie pretekst i pójdziecie w zaparte, po trupach aby tylko korytko się nie odsunęło za bardzo.
|
uwielbiam takich kosmitów ubzdurają sobie coś i im się wydaje, ze zyskają poklask. Jeśli jesteś taki mądry to chętnie umówię Cię na spotkanie z czy to z prezesem Mięttą czy też bylym już prezesem Wilczkiem i może ci wyjaśnią że bredzisz. Ale nie sądzę byś był chętny na takie spotkanie bo wolisz pierdzieć w stołek i pisać głupoty.
jakoś o korytku nie wspominałeś jak wynikła sprawa Okuki, Kapki Svitlicy wtedy to miałeś m..... zamkniętą. Nie wspominałeś też wtedy gdy chodziło się w sprawie otwarcia bramy żółtej na C, poprawy jakości cateringu, tańszych biletów na D. Przyszedł heniu i się obudził troll. Śmieszny jesteś.