Wyświetl pojedynczy post
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2010, 13:45
"Malkontenctwa ci u nas dostatek". Nie mam zamiaru dolaczyc do zbiorowego biczowania sie i tradycyjnego, cotygodniowego narzekania na poziom ligi, wiec zahacze tylko o temat Slawka Peszki.
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Do tego ten Peszko. Facet poza tym,że jest szybki to nic nie ma. Jezdziec bez głowy do tego debilnie łapiący faule.
Zgodze sie co do jednego, mimo swojej postury, Peszko walczy na calego i czasami az za bardzo wczuwa sie w bezposrednie starcia, przez co lapie bardzo glupie kartki. Poza tym w wielu sytuacjach zupelnie niepotrzebnie probuje wymusic faule.
Jezdziec bez glowy od zawsze kojarzyl mi sie z pilkarzem, ktory biegnie przed siebie z pilka i mysli, ze jakos to bedzie. Peszko wiele razy udowodnil, ze potrafi madrze rozegrac pilke, minac obronce zwodem i dobrze dosrodkowac. Gdy latem 2008 zasilil szeregi naszej druzyny, bylem przekonany, ze bedzie niewypalem. Po niedlugim czasie, z wielka checia odszczekalem moje obawy i od tamtej pory jest to jeden z filarow tej druzyny.

2008/09
Liga - 0 bramek, wiekszosc meczow (pauzowal za kartki), statystyki dotyczacej asyst niestety nie posiadam, ale na pewno jakies zaliczyl w zeszlym sezonie, jak bardzo chcesz moge sie sprezyc i poszukac
PUEFA - 3 bramki,asysty - ?
PP - 1 bramka w finale,asysty -?

2009/10
Liga - 16 meczów, 7 trafien, 8 asyst, czyli mial czynny udzial w prawie polowie bramek strzelonych przez Lecha w tym sezonie
LE - 2 bramki,asysty-?

Do tego Reprezentacja (wrzucam informacyjnie, bo od jakiegos czasu powolania do kadry nie sa wyznacznikiem formy i umiejetnosci pilkarzy) - debiut w listopadzie 2008, 10 meczow, 1 bramka.

To sa wg ciebie efekty tylko i wylacznie szybkosci?
Ostatnio edytowane przez bbbnba : 08.03.2010 o godz. 13:48.
Cytat:
wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Odpowiedz cytując