Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2010, 11:37
Wkurzenie po spotkaniu z Arką minęło u mnie szybko. Pewnie dlatego,że zaczynam się przyzwyczajać do porażek z coraz to słabszymi zespołami przez nasz klub pod wodzą Geniusza z Tallinu. Pogrom w Białymstoku nie będzie dla mnie zaskoczeniem. 4-0 przy beznadziejnej grze? I tego wykluczyć nie można. Niemniej to co zrobiła Legia jest jeszcze bardziej żałosne. Ale z drugiej strony 0 22 po naszej porażce z Bełchatowem pisał,aby się nie przejmować bo oni pewnie z Odrą przegrają. Przynajmniej tego nie wykluczył. Miła racje. I tak szczerze mówiąc się z tego nie cieszę ani trochę ,bo pokazuje to tylko jak mierna jest nasza liga. To już się nie ma co oszukiwać,i szukać usprawiedliwień po prostu jest słabo. Mistrza zdobędzie ten kto prościej piłkę kopie, a kopaczą futbolówka odskakuje najbliżej. Nie żadne transfery o tym decydują, tylko kto najlepiej przyswoił sobie podstawy piłki nożnej,ten zdobędzie MP. Taki poziom.

Kumpel kiedyś powiedział mi całkiem fajna rzecz. Spytałem się go,gdzie znajduje siły aby oglądać wszystkie mecze co kolejka?. Powiedział mi,że dla niego wręcz terapeutyczne znaczenie. Coś mi się nie uda,jestem na coś wkurzony, włączam TV i widzę strasznych nieudaczników. Bo nic nie poprawi Ci samopoczucia lepiej niż piwko i widok nieudaczników,22 nieumiejących nic, nawet przyjąć piłki facetów mieniących się piłkarzami. Takimi samymi jak Raul,Ronaldo,bo to też sa piłkarze. Coś w tym musi być.ików,22 nieumiejących nic, nawet przyjąć piłki facetów mieniących się piłkarzami. Taki Kiepski Ferydynand razy 22.

Ja bym się jednak kierował ku temu,że Polska liga jest scenariuszem niezrealizowanego filmu Barei. Czasami wręcz mam wrażenie,że za niektórymi wypowiedziami trenerów (ta kolejka Urban),kopaczy stoi sam mistrz.
Im bardziej facet nadąsany, mieniący się nie wiadomo kim,tym lepszy z niego ubaw. Do tego mecze wypowiedzi pomeczowe, klasyka komedii. Czekam tylko kiedy C+ przekroczy tą granicę i sam zacznie uprawiać szyderę z tego co pokazuje.

Podniecacie się Amiką, ale z całym szacunkiem,kto tam gra?Kupa miernych kopaczy i tyle. W przyszłej kolejce pewnie GKS presingiem ich pogoni i będzie wesoło. Do tego ten Peszko. Facet poza tym,że jest szybki to nic nie ma. Jezdziec bez głowy do tego debilnie łapiący faule.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 08.03.2010 o godz. 11:45.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując