Wyświetl pojedynczy post
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 16:54
mic napisał(a):Wyświetl post
Bramka na 1:0 bez winy Pawelka, blad przy ktorym Ujek nie trafil w bramke (2:0), a na 3:0 gdzie ? Bonus jakis, antyPawelku ? Zanim zacznicie sie napinac to zastanowcie sie czy to sie kupy trzyma
No pewnie żadnego złego słowa na Pawełka nie można powiedzieć, bo to się kupy nie trzyma. Jego gra to po prostu esencja futbolu. Bramka na 1:0 to rzeczywiście nie wina Pawełka nigdy o tym nie wspomniałem, więc tego mi nie zarzucaj. Po akcji w której Ujek nie trafił w bramkę przecierałem oczy ze zdumienia. Jak ktoś to ładnie na forum podsumował "Pawełek pomylił boisko z areną cyrkową", jak widać, nie tylko ja miałem takie skojarzenia. Bramka kolejna mogła paść w pierwszej połowie, nasz GOALkeeper zatrzymał piłkę przy lini końcowej boiska, blisko lini bocznej po czym wybił ją na 20-30 metr do piłkarza GKS, nie pamiętam minuty, ale jak dokładnie przejrzysz skróty, lub obejrzysz mecz od nowa znajdziesz tą sytuację. Komentator po tej akcji pocieszał kibiców Wisły, że Pawełek zawala z reguły w meczu jedną akcję po której może paść bramka.

mic napisał(a):Wyświetl post
Aha, Łobo tez *****
Nie powiedziałem tego, więc nie wkładaj mi tego w usta
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując