maci0s napisał(a):

a więc pudło... Sprawdz zanim strzelisz
|
Nie zebym sie czepiał,ale to działa chyba w dwie strony
Najbardziej zastanawia mnie zestawienie tych postów:
maci0s napisał(a):

|
Mankinwa jest juz w klubie, został rano przywieziony przez R. Czerwca... ale nie wiem czy dzis podpisze, chyba badan mu nie zdązyli jeszcze w tf w myślenicach zrobic
|
maci0s napisał(a):

Buczo... dopiero go przywiózł... 2 dni testow medycznych teraz w myslenicach...
|
co daje prawo wnoskowac że pan M. jest/był w Krakowie
poprzez ten:
maci0s napisał(a):

|
Powtarzam ze do niedzieli ma byc 2 napastnik... czy z lazio czy innego klubu, nie wiem, ale jestem spokojny o to ze będzie... a moze i lewego obrońce jednak sie uda wykupić juz teraz
|
co dalej daje pewnosc napastnika,ale juz nie koniecznie pana M.
Przypominam niedziiela była wczoraj
az po ten:
maci0s napisał(a):

[B]
Patrzcie za to TU
14-krotny reprezentant Nigerii chce odejść z Lazio, bo w rzymskim klubie nie ma szans na przebicie się do pierwszej jedenastki (rok 2009 spędził na wypożyczeniu w Chievo Verona). Jeszcze kilka dni temu włoskie media informowały, że Makinwa może przenieść się do szwajcarskiego Neuchatel Xamax i rumuńskiego Dinama Bukareszt. Obie informacje dementował jednak agent piłkarza, Silvano Martina.
- Stephen na pewno nie będzie grał ani w Szwajcarii, ani w Rumunii. Zapewniam, że w ciągu najbliższych dni nic się nie wydarzy w sprawie transferu Makinwy. Myślę, że zostanie on w Lazio do końca sezonu - zapewniał Martina.
Teraz, kiedy wyszło na jaw, że piłkarzem zainteresowana jest również Wisła, Martina mówi zupełnie co innego.
- Prowadzimy poważne rozmowy z mistrzem Polski. Niedługo powinno być jasne, czy Stephen podpisze kontrakt z Wisłą - twierdzi Martina.
|
maci0s napisał(a):

|
Jestem jestem, czekam na wiadomosci tak jak Wy... Oby podpisali kogos bo z tego co wiem to kontuzja Brożka nieciekawa;/ prawdopodobnie wyklucza go z następnego meczu;/
|
co swiadczy,ze raczej nawet nie oddychał Polskim powietrzem i raczej już wszycy jestesmy na równi jeżeli chodzi o wiedzę na ten temat
Podsumowujac ,zycze sobie ,Tobie i innym,zeby jakis dobry zawodnik do nas dołaczył,ale jak tak stanie ,to będzie to kwestia szczęśliwego zbiegu przypadku,anie ponad programowej wiedzy.