|
Szczerze to te transfery jeśli doszły by do skutku było by to okienko transferowe bardzo udane 3 dobrych zawodników zagranicznych Ba(już jest),Hristov,Makinwa(czekamy z niecierpliwością)Potrzebujemy świeżej krwi,a ci zawodnicy mogą stanowić o silę naszego klubu.Gdyby oba transfery doszły do skutku prawdopodobnie Łobo nie grałby już od pierwszej minuty,gdyż jego miejsce zajmie Małecki,lub któryś z pozyskanych zawodników.Dziwię się dlaczego Wisła nie zgodziła się sprzedać Jopa do Odry przecież on nie jest nam potrzebny mamy Głowe ,Marcelo,Clebera(kontuzja) i Czekaja nie lepiej było by dać szansę młodemu Czekajowi gość ma 1,95 wzrostu ma dopiero 17 lat mógłby być zastępcą Głowy na wiele sezonów.Tak jak napisałem jeśli te transfery dojdą do skutku to będziemy mogli się cieszyć.
Tak jak piszą inni na dole fajnie było by gdyby pokazywano filmiki z konferencji bylibyśmy o wiele mądrzejsi i spokojniejsi jeżeli chodzi o transfery i nie tylko.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."
"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
|