maci0s napisał(a):

do cfa
Wiesz o czym piszesz? Byłes na Wiśle choć raz ( treningu) ?
Skorża Jirsaka "toleruje"... Odkąd przyszedł chciał Gargułę, nawet za 1mln euro, Bednarz jednak mu kupił Jirsaka i było spiecie na lini trener-dyrektor... jirsak od początku nie był ulubieńcem Skorży bo jakby sie sprawdził to by upadł temat Garguły... Troche mi go szkoda bo uważam ze by się sprawdził ( powinni go gdzies wypozyczyć).
Co do leszczaka to koleś ma poj...ane w głowie...! Powie Ci to każdy w Wiśle, od sprzątaczki, przez ochronę, ludzi od murawy, trenerów po prezesa Cupiała... Gośc chciał w nowym kontrakcie 30 tys zł!! Tyle co Małecki, a nic nie pokazał... Swoją droga ja osobiście winię za to jego menadżera Kopca, znanego z przekrętów... Jego podopiecznie to np właśnie Leszczak, Korzym, Janczyk...
Co do Łobo to powtarzam dostawał szanse bo nie było zmiennika... Fakt miał kilka dobrych meczy, ale za 80 tys miesięcznie powinien błyszczeć częściej niż 3 razy w sezonie... Ale w klubie mówią że "Wojtka zawsze coś boli"... Choć na treningach naprawde prezentuje sie dobrze.. Nie wychodzi mu w meczach
a tak zeby zamknąc to optymistycznie to powiem Wam że Mączyński się super prezentuje, jest teraz troche kontuzji, ma szanse się pokazac i oby mu się udało... Chłopak dużo widzi na boisku i myśli..!
gigant
normalnie dyskutuje, chyba od tego forum... jak chcesz wiedziec o co chodzi bo nie dajesz rady opanowac wszystkiego to zapytaj, postaram Ci sie wytłumaczyc... jak ktos do mnie pisze to odpisuje.. tyle.. wyluzuj
|
Niestety nie byłem, a chętnie bym popatrzył na taki. Mam troche za daleko bo mieszkam nieopodal Zielonej Góry.
Właśnie skoro Wojtek prezentuje się dobrze na treningach, a w meczach zawodzi to problem tkwi w jego głowie to samo sie tyczy Pawełka, może klub powinien zatrudnić psychologa sportowego ?
Oldpara napisał(a):

Akurat Ćwielong i Jirsak sporo tych szans podostawali.
Dodam jeszcze kilku, całkiem niezłych grajków, którzy w Wiśle nie wytrzymali presji i nie spełnili oczekiwań:
Dawidowski ( może to jego kolana nie spełniły oczekiwań)
itd itp...
|
Ciekawy wywiad z nim był w tygodniku Piłka Nożna.