saklak1906 napisał(a):

Mondralo wplywy z C+ sa juz dawlo wliczone w budzet- to nie jet dodatkowa kasa zeby sobie za to kupic zawodnika.
No tak Cracovia nas tak zlala ze jeszcze placze i do siebie dojac nie moge, raz na 60 lat sie im zdazy i sie ciesza. Ale gdzie jest tak Cracovia a gdzie Wisla. Jak by nie zielony stolik to by sie bujali w 1 lidze i ostatnich derbow nie mieli by nawet prawa z nami zagrac, Reymonta i tak nie zdobyli bo gralismy w Sosnowcu.
A przypomnij mi ile razy dostali od nas po dupach w ostatnich latach? bo ktos dla Twojego dobrego samopoczucia ladowal w klub wlasne pieniadze.
Utrzymanie takiego klubu jak Wisla kosztuje od ch.ja pieniedzy bo u nas zawodnicy zarabiaja tyle miesiecznie co cala kadra w Wodzislawiu przez caly rok
|
Kolego Senior Memberze...jak już coś piszesz to plizka co to jest "Mondralo"...co to jest "dojac".
Ja wiem że każdemu się zdarzyć może "literówka",no ale jak nie jesteśmy czegoś pewni albo nie wiemy to zaglądamy do Słownika Języka Polskiego.
Kolego Senior Memberze.Mądralo.
A tak w temacie.Mnie to boli że takie ogóry z drugiej strony Błoń nas trzepły.OK.Zdarzyło się.Może wypadek przy pracy,ale zapewne pamiętasz że nasi ,nie wykazali kompletnie żadnego zaangażowania w tym meczu,moim zdaniem kompletnie obok niego przechodząc.