Kluvi napisał(a):

Daniel Alves akurat Issa Ba źle nie grał na Remes Cup co większość podkreślała..
a Ty nie widząc Chorwata już stwierdzasz po CV że nam się przyda heh dobre pewnie Ferguson by chciał tak umieć oceniać zawodników nie patrząc na nich 
pzdr
|
może nie grał źle Kluvi, ale tylko przez pierwsze 30sekund po wejściu. Czy zawodowy piłkarz ma prawo mieć wytrzymałość taką jak ja nawet jeżeli nie grał przez 3 lata regularnie. Moim zdaniem to świadczy o jego mało przyzwoitych wrodzonych predyspozycjach. Poki miał siłę zgadzam się, że nieźle się prezentował. Ale po 30sek jego warość spadała 3x więc czy warto takiego gracza zatrudniać? Wystarczy porównać np. z obibokiem Grosickim. Drugiego Cantoro nam nie potrzeba(który też potrafił przez 20 minut biegać w jednym tempie).
Zgadzam się, że Polijaka nie widziałem na oczy, ale widziałem skrót na youtube z jego wyczynami i prezentował się solidnie. Mógłby coś wnieść do zespołu w ofensywie.
Junior Diaz jest lepszy na DM niż ten Ba, wraca Sobol więc nie bardzo widzę, sens zatrudniania murzyna.
PS. Co do Żurawskiego to mam nadzieję, że skoro chce zakończyć karierę w dobrym polskim klubie to interesuje go gra za 100tys Euro/rok. Z taką pensją witam go z wielką otwartością w Wiśle. W końcu się nieźle nachapał w tym roku zamiast wybrać ofertę powrotu i pomocy Wiśle w pucharach. Zapewne grał najczęściej nawet nie na tak dużym stadionie jak ten w Sosnowcu.