Wyświetl pojedynczy post
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2010, 12:10
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Daniel Alves akurat Issa Ba źle nie grał na Remes Cup co większość podkreślała..
a Ty nie widząc Chorwata już stwierdzasz po CV że nam się przyda heh dobre pewnie Ferguson by chciał tak umieć oceniać zawodników nie patrząc na nich

pzdr
może nie grał źle Kluvi, ale tylko przez pierwsze 30sekund po wejściu. Czy zawodowy piłkarz ma prawo mieć wytrzymałość taką jak ja nawet jeżeli nie grał przez 3 lata regularnie. Moim zdaniem to świadczy o jego mało przyzwoitych wrodzonych predyspozycjach. Poki miał siłę zgadzam się, że nieźle się prezentował. Ale po 30sek jego warość spadała 3x więc czy warto takiego gracza zatrudniać? Wystarczy porównać np. z obibokiem Grosickim. Drugiego Cantoro nam nie potrzeba(który też potrafił przez 20 minut biegać w jednym tempie).
Zgadzam się, że Polijaka nie widziałem na oczy, ale widziałem skrót na youtube z jego wyczynami i prezentował się solidnie. Mógłby coś wnieść do zespołu w ofensywie.
Junior Diaz jest lepszy na DM niż ten Ba, wraca Sobol więc nie bardzo widzę, sens zatrudniania murzyna.

PS. Co do Żurawskiego to mam nadzieję, że skoro chce zakończyć karierę w dobrym polskim klubie to interesuje go gra za 100tys Euro/rok. Z taką pensją witam go z wielką otwartością w Wiśle. W końcu się nieźle nachapał w tym roku zamiast wybrać ofertę powrotu i pomocy Wiśle w pucharach. Zapewne grał najczęściej nawet nie na tak dużym stadionie jak ten w Sosnowcu.
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 26.01.2010 o godz. 12:17.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując