Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2010, 14:24
KuLwIk napisał(a):Wyświetl post
Choć po kilku dniach i dwóch sparingach nie można dobrze ocenić zawodników testowanych, to jak na razie oczekiwania spełnia chyba tylko Punosevac. Strzelił bramkę, widać że się stara, biega, walczy. Jak na swoje warunki fizyczne jest bardzo ruchliwy i zwinny. Jeśli chodzi o Issa Ba, to problem polega na braku ogrania. Ma dużo niecelnych podań, by zaraz coś przechwycić. Jeśli potrenowałby kilka tygodni, rozegrał parę spotkań dochodziłby powoli do formy. Nie wiadomo jednak czy trener Skorża chciałby czekać i ryzykować na pozyskanie nieprzygotowanego gracza. A potrzebni są piłkarze na już, dobrze przygotowani. Natomiast Poljak ma ciekawe CV, chyba najlepsze z testowanych. Trzeba dać mu trochę czasu, treningów i potem ocenić. Jak na razie w spotkaniu był niewidoczny, żadko go wymieniano. Jednak mam nadzieję, że wszyscy testowani pokażą się z dobrej strony i zarząd nie będzie miał żadnych argumentów do tego, by negatywnie rozpatrzeć przyjęcie ich do zespołu.
Boże, skąd Wy to wszystko wiecie?

ja na przykład nie mam pojęcia jak testowani się prezentują. Dlatego ciekawi mnie wasze źródło wiedzy. Bo nie wiem jak można oceniać gościa po relacji tekstowej + 3minutowym filmiku. Wprawdzie widać jakieś tam zagrania tych piłkarzy, ale cięzko ocenić ich całościowo.

ps: "żadko" w oczy kole.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że