Wyświetl pojedynczy post
Valdinio1906
Junior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2010, 19:54
bungo79 napisał(a):Wyświetl post
wyda się pewnie wielu dziwne, z jaka łatwością udało się uzyskać poniżej zamieszczone słowa, i to jeszcze z pierwszego źródła, ale cóż, wobec tajemnic maćka, wobec indolencji dziennikarskiej postanowiłem spróbować na własną rękę uzyskac informacje dotyczące transferu Adisa Nurkovica do naszego klubu i poniżej zamieszczam efekty.
Zdobyłem wczoraj poprzez niezastąpione google i chwilę w nim poszukiwań adres e-mail pana nurkovica i wysłałem do niego mejla we własnym imieniu, przedstawiając w dwóch słowach obecną żenującą w mojej ocenie sytuację związaną z zakontraktowaniem do wisły bramkarza, oraz napisałem ze wobec olewactwa przez sztab szkoleniowy oraz władze klubu kibiców co do zakontraktowania bramkarza czy jest w stanie potwierdzic lub zaprzeczyć swoja ew. przyszła w nim grę. oto co dzisiaj pan nurkovic odpisał:

I sincerely regret that Wisla has come in such a situation, I think that there should only play the best ... Unfortunately I think my arrival this time will not be anything because I got very good offer from a big club so that every day cekam realization of this work ... I'm sorry but I hope that things will change in wisli and will remain the best ... cao

sam rozumiem i nie do końca wierze jak łatwy okazał sie kontakt z człowiekiem którego nazwisko wymienia sie od kilku dni we wszystkich gazetach wpolsce, a jednak. e-mail na który pisalem jest zweryfikowany, więc rzeczywiście udało mnie sie dotrzec do tego pana..

co wynika z jego odpowiedzi? marcin juszczyk
licze sie oczywiscie z opcja zbesztania mnie na tym forum za zamieszczanie podobnych 'sensacji', a jednak, ja wierze ze kontakt z ludzmi z pierwszych stron gazet nie zawsze jest niemozliwy.

pozdrawiam

wątpie żebyś znalazł gdziekolwiek jego adres e-mail
Niepokonana nasza Wisełka kochana !!
Odpowiedz cytując