Wyświetl pojedynczy post
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2010, 15:08
DYRU napisał(a):Wyświetl post
pisal ktos kiedys odwołanie odnosnie nieuznania reklamacji butów
Kupiłem w nike buty. po pół roku sie rozjebały (nie z mojej winy). pekniecie jest takie, ze nie da sie ich naprawić, a wymienic sie nie da bo modelu już nie ma. te chvje mi napisały ze kasy nie wrócą i sie nie da naprawić. Więc ja się grzecznie pytam po kiego chvja jest ta gwarancja. Nie bede się woził po chłopie ze sklepu bo niczemu winny. powieduzął mi zebym napisał sobie odwołanie do jakiejs tam ichniejszej centrali. tylko co im tam naciupać
Pomoże ktos
We wrześniu kupiłem plecak NIKE, któremu po miesiącu urwało się 'ucho'. Złożyłem reklamację. Oczywiście ją odrzucili (Zarzucili mi, że nosiłem go na jedno ramię, tak nie było, ale mimo wszystko nawet jak bym nosił to po miesiącu powinno być wszystko ok...). Myślę, że sprawę reklamacji pozostawiłbym w spokoju. Wkurzyłem się jednak, ponieważ plecak był strasznie ubrudzony. Pojechałem więc do Urzędu Obsługi Klienta (tak to chyba się nazywa). Stamtąd wysłano pisemko do sklepu. Po niecałych dwóch tygodniach wymieniono mi plecak bez żadnego problemu. Radzę postąpić Ci podobnie jak ja...
Odpowiedz cytując