alborn1 napisał(a):

|
mysle ze realny termin oddania trybun to wrzesien/pazdziernik 2010
|
Mógłbyś mi podać numery w totka?
Kiedy Wy zrozumiecie że to co się dzieje u nas to jest poważna budowa twierdzy, w przeciwieństwie choćby do Cracovii, Korony czy Lubina.. tam są i były klocki lego, a pod nimi pustostany... Bodajże nawet na Legii walili trybunę na prostej..
Na Wiśle wykop pod A/B jest na wysokości trybun Cracovii, więc komentarz zbędny.
Teraz po prostu jest najgorsza (tzn dla widza oceniając ją) praca.. jeśli tylko to poskładają i wyjdą z wykopu.. to "dechy pójdą w górę".
Gdzie indziej przyjechali, wyłożyli belki, złączyli , dali dach i pojechali.
Może wizualnie nasz stadion nie jest super - full wypas - ale pod względem funkcjonalności i innych pierdół w niczym nie będzie odbiegał od tych najlepszych w Europie.
Dajcie im pracować..
Mi też jakoś specjalnie się nie podoba... ale uwierzcie że Poznaniacy czy Legia (licząc tych z top ultras) zazdroszczą nam tej trybuny D i ubolewają z powodu piętrowych trybun które psują całkowity efekt.. Legia będzie miała dużo gorszą kordynację dopingu, opraw... Poznań to samo, ale oni bedą próbować to nadrobić sporym wyposażeniem (ilość) i wygiętymi pod niebo dachem.. zresztą sami uwazają że debilizmem było robić tak duży stadion w Poznaniu ...
a dla mnie to w sumie jest najważniejszą kwestią.. a nie czy jest 10 czy 16 metrów od linii boiska.. tego i tak się nie odczuwa...