Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2010, 09:31
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
Jako kibic Wisły uważasz że śmiesznym jest bronić naszych interesów? Gość nas wczoraj publicznie wyśmiał i wykpił i mamy oczy przymykać? Jeszcze gdyby był pionkiem niczym wspomniany Andrzej... . Gdyby TWSD reprezentowało "Koło Gospodyń Wiejskich" lub "Małopolski Związek Rybaków" na pewno nie poświęciłoby tej wypowiedzi ani wersa ale jako największa niezależna strona symaptyków Białej Gwiazdy miała wręcz obowiązek tę sprawę nagłośnić by ludzie nie mający czasu na oglądanie wiadomości i czytanie gazet wiedzieli co się dzieje na Placu Wszystkich Świętych.
Nie, należy bronić własnych interesów. To oczywiste. Ale antywiślackość Majchrowskiego to nic nowego - po kurtuazyjnej wizycie u koszykarek i opłatku potrafił następnego dnia uwalić finansowanie hali.

Ja mam na temat tego pana wyrobione zdanie i nie przeszkadza mi, że takie hasła wypowiada. Podobnie jak nie przeszkadza mi, jak menel spod najbliższego monopolowego śpiewa WTSK. Po prostu wypowiedzi pewnej grupy osób są dla mnie zupełnie nieistotne.

Jako, że nie mam żadnych oczekiwań wobec Majchrowskiego, trudno żebym się oburzał o kolejne idiotyczne wypowiedzi tego człowieka. Przypomnę, że ten facet potrafił przed przyjazdem GW Busha napisać obraźliwy tekst o prezydencie USA, przez co nie został dopuszczony na spotkanie z amerykańskim przywódcą. Nieprzemyślane wypowiedzi to znak firmowy naszego "prezydenta".

Moim zdaniem szkoda komentować takie wypowiedzi a tym bardziej poświęcać im tyle miejsca na poważnym portalu informacyjnym. Raczej wypada się zastanowić co zrobić, by ten człowiek już Krakowem nie rządził.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo