Wyświetl pojedynczy post
libero
Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2009, 10:10
Blaszczu16 i element - uderzacie w sedno sprawy. Adwersarze Skorży - kto za niego ? Konkretnie, nazwiska ! Łatwo pisać "zmienić trenera" , "mam dość". Petrescu ? Kto pamięta jak Wisła grała kiedy on był trenerem ? To był dramat,większy niż w jakimkolwiek spotkaniu z zeszłej rundy. A w składzie był Dudka, Błaszczykowski, Baszczyński - piłkarze robiący różnice. Chyba nikt nie nazwie Błaszczykowskiego "gwiazdeczką" albo "leniem". Zdanie Błaszczykowskiego i Dudki o Petrescu zainteresowani znają. Za Kasperczakiem też tęskiono doputy, dopuki nie spalił sprawy w Zabrzu. Po Zabrzu juz o nim "krzykacze" zapomnieli, mimo że to on odnosił największe w ostatnich dekadach sukcesy z Wisłą. Gdyby nie Zabrze dziś krzycznoby: "Dawać Petresu, albo Kasperczaka". Jestem przekonany, że Petrescu teraz juz tak dobrze nie będzie szło. Byłem przeciwnikiem zwalniania Petrescu i jestem cholerycznym przeciwnikiem zwalniania Skorży, BO LEPSZEGO NIEMA, A JUŻ NAPEWNO NA LEPSZEGO NAS NIE STAĆ. Jaki jest zatem sens wykrzykiwać "zwolnić Skorżę"? Kto znający efekt częstych zmian trenerów w Wiśle wykrzykuje takie bzdety ? Pechem jest to że DRUŻYNA przegrała ważne mecze na przestzreni stosunkowo krótkiego okresu czasu. Ale za Kasperczaka było gorzej Tibilisi Valarenga z Legią na wyjazdach 4-1 i 5-1. Amica w pucharach też nas lała i z tego co pamiętam to dostaliśmy od nich 3-0. I to mio tego że nie oszukujmy się W Wiśle grali wtedy duzo lepsi niż obecnie piłkarze. Ktoś to pamięta ? Nie bo po co. Lepiej ponapierdzielać na Skorżę od tak dla zasady.