Wasiu napisał(a):

Czyli jak ktoś nie wierzy w Boga albo jest komunista to juz nie moze byc dobrym obywatelem i nie moze pomagac? No popatrz. Moze dlatego TV woli Owsiaka od Caritasu czy podobnych organizacji? Bo ludzie maja juz dosc obludy i hipokryzji prezentowanej przez zaslepionych nienawiscia osobnikow? Uwazasz sie za wielkiego katolika milujacego innych a w podpisie przekreslona gwiazda Dawida i inne symbole roznych wyznac, organizacji.
A co do tworzenia sobie lewackiego idola. Kto broni zeby jakis prawicowy bohater sie narodzil i zostal gwiazda TV. Tylko, ze takich narazie nie widac.
I napisze to po raz kolejny. Sprzet zakupiony z ramienia WOŚP to wielokrotnie wiecej niz 0,2%.
|
Nie pisz o czymś o czym ni masz zielonego pojęcia. Bo ja mogę napisać, że twoim ojcem jest Muminek ale nie mam na to żadnych dowodów. Więc przedstaw konkretne rozliczenia, rozeznania bo na razie to siejesz propagandę. Bo ludzie prawicowi są mieszani z błotem i spychani na margines. Co do moich poglądów patrz konstytucja RP. Wiesz kim był by Owsiak bez TV : cyt J.Owsiak :,, Bez telewizji byłbym jak dziad pod kościołem.'' Komuniści już wystarczająco nam pomogli. To właśnie dzięki nim jesteśmy krajem 3 świata w Europie.