Wyświetl pojedynczy post
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2009, 22:57
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Hahaha, naprawdę jeśli ktoś nie widzi w dissach Peji argumentów to znaczy że jest zaślepiony tdf'em albo jest po prostu ignorantem. Bo tak jak wyliczył to w swoim poście "Fanatyk" (mimo że pominął Kontrargumenty i Powiedz jakie to uczucie), macie od ch*ja argumentów... Z kolei Tede cały czas nawija o tym że Peja jest cpunem/ o Zielonej Górze/że jest debilem/ że fani SLU to idioci. I tak w skrócie wygląda beef z jego strony... Rozumiem że traktuje to jako rozrywkę, ale nagrywanie dissów z Mrozem ( ) to zakrawa na śmiesznośc. Bo do pewnego momentu to jest śmieszne a dalej robi się słabe... Co do przeklinania w dissach, kto z nas nie używa "mocnych" słów ręka w górę... To jest element beefu i nie wiem skąd cię to razi, tymbardziej że Peja nie nadużywa wymienionych przez ciebie zwrotów w dissach (nadużywał ich w dissie na Liroya ). Tyle, pozdrawiam !
o Pejce mozna powiedziedc ze nawija caly czas o tym ze Tede to banan,****a telewizyjna,a to co napisales to bardziej pasuje do Tedego a nie Ryska (jestem obiektywny w tym starciu ,obydwaj dla mine wypaleni sa i lapia sie wszytskiego by pozostac na scenie)
.....
Odpowiedz cytując