Wyświetl pojedynczy post
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2009, 18:42
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Przyznam szczerze ze spodziewalem sie tego. I co jeszcze smieszniejsze nie przejmowalbym sie sprzedaza Marcelo i Brozka(najlepiej gdyby obu udalo sie opchnac jednego za duza kase a w przypadku drugiego wreszcie skonczyloby sie machanie rekami), jesli tylko kasa pojdzie w reinwestycje w postaci Glika, Sadloka, Sobiecha i dwoch skrzydlowych oraz def. pomocnika, lub im podobnych. Wazne jest to by byla ciaglosc i jednoczesnie konkurencja w zespole.

P.S. A tak abstrachujac juz od tej wiadomosci to poki co jeszcze nikogo nie sprzedalismy ani nie kupilismy wiec...
Pełna zgoda, ale... Czy najlepszego obrońcę ligi chciałbyś zastąpić Sadlokiem? Nie mam, właściwie nic przeciwko niemu, ale mam jednak nadzieję, iż Głowa będzie w pełni sprawny, a Cleber nie słabszy niż wtedy gdy odchodził z Wisły. W takiej sytuacji mamy 4 dobrych środkowych obrońców w tym młodych Sadloka i Kowalskiego. Idziemy dalej - napastnik, tutaj w kwesti Sobiecha postąpiłbym pdobnie jak w tej Sadloka. Wątpie by Sobiech był w stanie wnieść do drużyny tyle, co nawet kontuzjowany i łapiący muchy Brożek. Abstrachując: nie ma opcji by wyjąć z Ruchu dwóch najbardziej uzdolnionych graczy. Wracając do Marcelo, to z pewnością można znaleźć gracza o podobych parametrach. Dwóch skrzydłowych? Na gwałt w sumie lewy, Kirm na prawej, to inny zawodnik. Defensywny pomocnik... Jest Sobol i Diaz, osatecznie nawet Cleber, a ja wciąż nie widzę formy u Jirsaka (zwłaszcza mentalnej), a Guła ma igłę w kolanie...
Odpowiedz cytując