wolfy napisał(a):

Jak to: "nie wiedząc co prezentuje"?
Ja wysiadam. Mam nadzieję, że Skorża wyleci na zbity pysk zanim naściąga nam przepłaconego krajowego drewna.
|
A że niby wiemy co prezentuje? Kur** jasne że nie.
To jest Polska. Mogli mu trenerzy, scouci powiedziec, ze "nadaje sie" na testy etc.
Przeciez zawodnik moze byc mega kotem, a nie zaaklimatyzuje sie i chuja bedzie.
Janek Paulista, przez pół roku na treningach był Bogiem. A w meczu nei mogl przelamac bariery, i grał suche buły.
W przypadku Kirma wiedzielismy co bierzemy co nie?
Na początku Ery Cupiała, bralismy najlepszych z polskich boisk i grało sie jak ta lala. Jaknajbardziej jestem za tym, by wyjmowac młodych Polakow i chociazby testowac u nas.
Sopranos napisał(a):

|
No chyba jednak masz kiepską pamięć. Oczywiście, że grał na tej pozycji. Prześledź jego mecze w reprezentacji.
|
Kowalski na defensywnym?
ehh...Darek Dudka mogl zagrac kiedys w ataku, to znaczy ze jest niezlym napastnikiem?
Mateusz jest srodkowym obroncom, sam mowi ze to jest jego pozycja, wiec tak pewno jest.
5 miesiecy .......enia ze nikim sie nie interesujemy, przyjezdza 21-letni chłopak i od razu jest dyskredytowany przez to ze był w kadrze na MŚ.
A KIEDYŚ JAK PRZYJEZDZAŁ EDNO TO SIE JARALISMY JAKBYSMY KUPILI RONALDO!
JAK PRZYCHODZIŁ ŁOBO TO TAKA SAMO PODJARKA NA MAXA.
Który z was ostatnio widział Pazdana w takim razie?W sensie widział, nie mowie o minięciu w Galerce.
Powinnismy zrobic okragly stól i panel dyskusyjny.