Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2009, 18:35
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ja,mimo tych zasług które powyżej wymieniłeś,nie zauważyłem ani po sobie ,ani po bliskich by jakoś szczególnie im sie poprawiło życie,za sprawą rządów PISu( za rzadow PO ,zeby nei bylo tez nie odnosze takiego wrazenia - wszystko bardzo bardzo powolutku idzie do przodu).Odniosłem sie jedynie do syndromu tamtych czasów,który objawiał się takimi debilizmami,spaczonym patriotyzmem,zakompleksieniem który w skali mikro objawiał sie właśnie taka Włoszczową a w skali makro zalewał cały kraj ,głównie poprzez konferencje prasowe.
W sumie po co do tego wracać , mam nadzieje ze to tylko smutna historia,której koniec bedzie za rok wraz z porażką L.Kaczynskiego w wyborach prezydenckich,tyle ode mnie.
W zasadzie orzeu podsumował Twój post powyżej. Ja ze swojej strony mogę dodać że nie mam zamiaru dyskutować z Tobą na tym poziomie (z głupcem dyskutuje tylko głupiec). Chciałeś błysnąć żarcikiem. Błysnąłeś. Niech każdy sam sobie oceni na ile jest on śmieszny.
Jeśli masz ochotę na poważną dyskusję, z poważnym argumentami jestem do dyspozycji. Z piaskownicy już wyrosłem.