Wyświetl pojedynczy post
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 21:58
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To były bajki forsowane przed prasę pod wpływem zarządu.
Wtedy w klubie pracowała Pani Roma Piotrowska - ktora twardo trzymała kasę.
Owszem Dan miał dostawać łącznie do 300tys euro (podstawa + premie) w zamian za pewne rezultaty a było ich wiele zastrzezonych i z tym składem niemożliwych do realizacji.
Między innymi dlatego poleciał przed rewanżem z Iraklisem - gdyby Wisła przeszła Iraklis z Danem, zarząd musiałby wypłacić Danowi sporą premię

Ostatecznie zarobił 200 tys zlotych za rok czyli ponad 4 razy mniej niz ma w umowie Skorża

o tym nie wiedziałem, ale to nie zmienia faktu, że Dan zarobił by większe pieniądze za wyniki Skorży, gdyby takie osiągnoł z racji samych tych premii nawet (chodzi mi o mistrzostwo). Pozatym nie ma co debatować o zarobkach, Danowi nie szło bo nie znał naszej ligi, a nie da sie zmienić całkowicie nastawienia zespołu i pewnych nawyków wynikających ze specyfiki naszej ligi w 1 sezon. W Rumuni mu idzie bo tam zna bardzo dobrze mechanike działania ligi, moim zdaniem.Wracając do tematu-nie mówię że Skorża powinien zostac, (choć ja bym tak osobiscie wolał) bo Wy, ktoórzy chcecie się go pozbyć macie odrobinę racji. Ale co z tego będzie teraz? jak teraz to zrobimy tylko gorzej
Ostatnio edytowane przez Lewy'88 : 23.11.2009 o godz. 22:03.