Zainspirowałeś mnie na tyle, że też postanowiłem spróbować swoich sił w 6 lidze angielskiej. Mam nadzieję ,że się nie obrazisz ale również gram Southport.Wybrałem ich dlatego ,że chyba jako jedyny zespół w tej lidze mają zadowalającą szkółkę młodzieżową. Sądząc po prognozie (4 miejsce) wydawało mi się ,że mam w miarę dobry zespół jak na te rozgrywki, tymczasem w pierwszym meczu zremisowałem bezbramkowo z murowanym kandydatem do spadku (Northwich) i stwierdziłem ,że czas przewietrzyć skład.
Wysłałem moich scautów na poszukiwania i okazało sie ,ze znalezli mi kilkunastu ciekawych zawodników bez klubu. Wywaliłem dwa dni przed następnym meczem 3/4 zespołu i grając juniorami......pokonałem Farsley 1:0 po bramce w ostatniej minucie.Potem ściągnąłem kilku ciekawych piłkarzy (chetnie przychodzili). Teraz po 14 kolejkach jestem liderem i mam 6 punktów przewagi nad Corby...No ale nic dziwnego skoro mam w składzie reprezentanta Cypru - Alexisa Nikolasa oraz reprezentanta Saint Kids Nevis - Aarona Mosesa- Garveya .Do tego Laurenc Gaughan ,który grał wcześniej w juniorach...Liverpoolu i Celticu , rewelacyjny napastnik Stefan Morisson (14 meczy - 10 bramek , 6 asyst) oraz kapitalny skrzydłowy Sean Doherty, który zwiedził już pół świata.

Reszta pozycjii to solidni młodzi Anglicy ,ale radzą sobie całkiem niezle jak narazie.