Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 19:52
Witajcie. Tak jak wczesniej pisałem podjałem sie pracy w Southport w zespole z 6 ligi angielskiej. 1 sezon był trudny. Prognoza mediow to 4 miejsce w lidze ale zawiodlem. Za bardzo podkrecilem treningi i chlopaki nie mieli sily w meczach. Efekt: 12 miejsce w lidze, spokojne utrzymanie. Było ciezko, o mało co roboty nie stracilem, dobrze ze to byl 1 sezon bo inaczej pewnie by mnie na zbity pysk wywalili W 2 sezonie juz z treningami bylo wszystko ok. 1 miejsce w lidze i zasłuzony awans do 5 ligi. Tutaj jestem skazywany na spadek ale jak na razie po 10 kolejkach utrzymuje sie w srodku tabeli. Stan pracy nareszcie stabilny. CHyba zaczynam zdobywac uznanie Piłkarze praktycznie tylko za free z wolnych transferow. Mozna w ten sposob spokojnie skompletowac 25 osobowy sklad odpowiadajacy umiejetnosciami innym ligowcom.
Sledzilem reputacje klubu w edytorze i sie z lekka przestraszylem... za awans z 6 do 5 ligi ang moj klub dostal ponad 200 pkt reputacji... ciekawe ze graac Wisła nawet odnoszac sukcesy w LM punkty reputacji drgneły w liczbie kilkunastu :(( Nie pozostaje nic innego jak pobawic sie w wyciaganie klubu z ostatniej ligi na szczyt na zachodzie bo polskie kluby sa w tej grze na starcie skreslone :(
Odpowiedz cytując