Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 21:25
Wichar87 napisał(a):Wyświetl post
A ja mam wielka nadzieje, że Skorża zostanie i będe sie tego trzymał. Dzisiaj było momentami wyraźnie słychać jak pokrzykiwał, grajcie po ziemi, więcej ruch z przodu, albo jak krzyczal do Jopa żeby zagrał po przekątnej a Jop oczywiście "dzida" do przodu. To nawet wychwycili komentatorzy. I za porażki z Lechem, Legią czy tą dzisiejsza derbową obwiniałbym tylko i wyłącznie piłkarzy, którzy muszą być niestety częściowo upośledzeni, jesli nie potrafią wykonać prostych poleceń trenera. Mam do Was (tych oczekujących na dymisje trenera) pytanie: u którego z naszych zawodników widzieliście choć trochę ambicji czy woli walki? Nie mówiąc już o chęci zwycięstwa, o której tak głośno mówili przed meczem? Zaden trener nie zmotywuje piłkarzy jeśli oni sami tego nie chcą i tu jest problem. Mamy w druzynie 80% leni! Widać to nawet w wygranych meczach, gdy przy 2:0 zaczynamy grać piach, bo wynik nam leży! Ode mnie Maciej Skorża nadal ma pełne poparcie! Każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, jak juz pisałem chciałbym, żeby nadal prowadził Wisłe.
Człowieku, jeśli masz zastrzeżenia do jakiś piłkarzy, to nie wystawiasz ich po raz setny w wyjściowej jedenastce! Albo jeśli widzisz ich mankamenty, to ćwiczysz to z nimi na treningu!
Skorża nigdy w życiu nie został z piłkarzem po treningu i nie zaaplikował mu dodatkowych zajęć!