Wyświetl pojedynczy post
ZoneNh
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 20:03
SkMk napisał(a):Wyświetl post
****a mać ! Dostawali 0:4 z Groclinem, 0:1 z Vitorią, 2:4 z Bełchatowem, 1:4 z Lechem. Wielokrotnie przegrywali i zawsze dostawali wsparcie trybun. Te mecze były jednymi z najlepszych kibicowsko pod względem dopingu. Dziś z trybun poleciały teksty, których ja nigdy nigdy wcześniej nie słyszałem i miałem nadzieję, że nigdy nie usłyszę... Jak w końcówce poprzedniego sezonu nasi walczyli jak lwy, grali na maksa i do upadłego uwierzyłem, że mamy niesamowite szczęście, mając takich piłkarzy przywiązanych do klubowych barw, takich którzy "za Wisłę daliby się pokroić". Ja naprawdę nie powiedziałbym na nich złego słowa, gdyby przegrali z przeciwnikiem lepszym, zostawiając na boisku serce, walcząc do końca. Ale niestety to nie kwestia umiejętności była dzisiaj decydująca... Na linii piłkarze - kibice napewno będzie gorąco
Leciały, leciały...

Można przegrać każdy inny mecz, można nie zdobyć Mistrzostwa, można nie zdobyć PP ale kur... derby trzeba wygrać, przynajmniej walczyć jak lwy! Czy to była walka ? mm KO w 2 rundzie

Kopaczom nalezy sie pogarda