Wyświetl pojedynczy post
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2009, 23:06
adamd303 napisał(a):Wyświetl post
Hej Kominek. Z dużym niesmakiem przeczytałem twój wpis w którym grozisz jednemu z kolegów "zaaplikowaniem solidnego długoterminowego bana". Tymbardziej że informacja podana przez Gina wydaje sie bardzo prawdopodobna. Jako moderator mógłbyś raczej kierować dyskusją na rzeczowe argumenty a nie popisywać sie władzą dającą możliwości blokad kont. Zanim będziesz osądzał innych i odbierał im prawo do nieskrępowanego wyrażania swoich poglądów pomyśl o napisaniu czegoś naprawdę ciekawego, o spotkaniu i rozmowie z którymś ze zwolnionych ludzi, itp.
.
Jak może zauważyłeś nikogo nie skrepowałem i nikomu bana nie dałem i żadnego posta póki co w tym temacie nie wyciąłem tylko ostrzegłem, że jak ktoś będzie niczym nie podparte banialuki wypisywał to odejdzie od nas do krainy wiecznych łowów.

Czytałem już wiele informacji od szczególnie dobrze poinformowanych różnych natchnionych autorów że dany piłkarz/trener odchodzi/przychodzi, że Wisła jest już praktycznie kupiona/sprzedana, że transferów na pewno nie będzie bądź że kurek znowu odkręcony itd. itd.

Wybacz ale moim obowiązkiem jest pilnowanie porządku tu na tym forum. Jak to ktoś pięknie napisał sprzątamy różne śmieci, które właśnie często pochodzą od hydraulika Cupiała które przez naprawiane kolanko słyszał że kupujemy Cabaja.
Odpowiedz cytując