Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 17:28
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Skoro cieszyło by cię MP zdobyte przez Ruch to nie mam więcej pytań....

Ja tam bym wolał żeby MP zdobyła Wisła a Ruch utarł nosa Legii i Lechowi zajmując 2 miejsce

PS
A w Łodzi nie mieszkasz przypadkiem na Widzewie?
Na Widzew mam daaaaaaaleko
A MP dla Ruchu by mnie naprawdę cieszyło z jednej prostej przyczyny. W Polsce piłka nożna przestała przypominać sport. Mistrzostwo dla Ruchu albo Polonii Bytom może by komuś przypomniało, że w sporcie liczą się przede wszystkim ambicja, wola walki, a w sportach zespołowych drużyna. Tymczasem w Polsce mamy zgraję żałosnych, nic niewartych, leniwych gwiazdeczek, które myslą, że są półbogami. Otrząśnijcie się może wreszcie- to już nie są Ci zawodnicy, co kiedyś. Powiem więcej nazywanie tych lalusiów, pierdół i pozerów piłkarzami jest potwarzą dla wszystkich legend Wisły. Tak często cytuje się tu słowa Henryka Reymana. Zastanówcie się czy ci kopacze są godni podania ręki, bo moim zdaniem nie.

Ktoś mi powie, że na zachodzie też już nie ma sportu, tylko są pieniądze i wielki biznes. To nieprawda. Tam są pieniądze i wielki biznes, ale one otaczają wielki sport. A u nas ani biznesu, ani pieniędzy ale może dlatego, że nie ma po prostu sportu.
Odpowiedz cytując