Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 13:45
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Powiem więcej, element, odpowiedz mi na pytanie, czy rzeczywiście uważasz że (hipotetycznie) drużyna która wygrywa MP z no, 2 punktami nad drugą drużyną w tabeli z którą dwukrotnie zebrała w dupe, jest lepsza? Bo ja uważam po prostu że miała więcej szczęścia. Tabele sobie można w dupe wsadzić i podpalić
Ja rzeczywiście tak uważam...

Można zebrać w dupę i ZEBRAĆ W DUPĘ. Nikt mi nie w mówi, że Wisła w meczach w Lechem i Legią była drużyną gorszą pod jakimkolwiek względem oprócz skuteczności.
Awantura jest o to, że my, kibice, wymagamy, żeby Wisła była ISTOTNIE i MIAŻDZĄCO lepsza od reszty stawki, a tak na razie jak widać nie jest. Jesteśmy tylko NIECO lepsi. Pytanie jednak, czy aby mamy uzasadnione powody, by tego żądać? Czyżbyśmy mieli 3x większy budżet? czyśbyśmy mieli 3x lepszych piłkarzy? Otóż budżet mamy mniejszy niż Lech i Legia, a z piłkarzami zdania są podzielone, ale nikt nie stawia nas dużo powyżej owych drużyn.

Cytując twój post: Dlaczego wygrał z nami Lech? Dlaczego wygrała z nami Legia? "Bo ja uważam po prostu że miała więcej szczęścia"

Cieszę się z tego co mamy, oczywiście chciałbym więcej, chciałbym, byśmy miażdzyli, ale zadowolony jestem też, że nie jestem kibicem Legii i Lecha.....oni dopiero grają padlinę, i nawet te fuksiarskie zwycięstwa nad Białą Gwiazdą nie zmienają tej oceny.

Nota bene, w zeszłym roku Liverpool miał dodatni bilas zarówno z Manchesterem United, jak i z Chelsea. I co? i gówno...dalej czekają na mistrza...który to już rok? 19? Ach...i 10 dni temu znowu wygrał z MU 2:0... a teraz popatrzmy na tabele i nazwijmy to po imieniu: ochłapy...
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując