Wyświetl pojedynczy post
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2009, 13:01
lucekj napisał(a):Wyświetl post
oglądam powtórkę tej padaki na c+, na temat gry nie ma co się wypowiadać (jedyne pochwały dla MArcelo, reszta daleko w tyle)

chciałem tylko zaznaczyć, że KAZIMIERZ WĘGRZYN to największa prostaczyna sprzedajna jaka grała w naszym klubie!

Tyle niechęcie płynie z jego paszczeny, że nie da się tego słuchać

"aj mógł dograć ..., teraz świetnie AStiz,świetnie", takiego anty wiślackiego komentarza nie było od dawna, zawsze szuka byle pretekstu aby pojechać po nas

Szymek widać, że ma sentyment i zawsze ciepło wypowiada się, a Węgrzyn przeszedł pranie mózgu u starozakonnych.

Węgrzyn zero szacunku dla ciebie, nigdy nie byłeś godny noszenia koszulki z białą gwiazdą na piersi, jak to czytasz, to wiedz o tym, że wielu kibiców w myślach pluje na ciebie.
Kolego co ty piszesz. Jedyna rzecz prawdziwa to ta pochwała Marcelo. Co do Węgrzyna mówił prawdę, to co grali tak się opisuję właśnie jak Węgrzyn to zrobił. Miał wychwalać naszych Sam tego nie robisz więc co się spodziewasz od postronnego obserwatora. I co ma Astiz do antywiślackich wypowiedzi!! Przecież chłop rozegrał fenomenalny mecz jako obrońca.
miras166 napisał(a):Wyświetl post
Nic się nie stało!! Wisełko nic się nie stało!! moim zdaniem i tak utrzymamy sie na 1 w jesiennej... wiadomo szkoda że nie wygralismy no ale cóż bywaaaa
Nie no to super rzeczywiście będziemy pierwsi. Jak to ktoś napisał Królowie są Nadzy. Liga jest naga.

element napisał(a):Wyświetl post
Skoro tak to po co się przejmujesz przegranymi z Legią czy Poznaniakami?
Przecież to tylko mistrzostwo jakże żałosnej ligi.

A do czego Ty innego chcesz jechać? do Tunezji? tak się składa że u nas najwyższym celem jest MP więc czego innego Ty oczekujesz? wygranej z Legią o której każdy zapomni (nie licząc tych którzy mają koszmary po tego typu meczu przez następne pół roku) po tygodniu czy MP o którym pamiętać będa zawsze?
Po co się interesujesz piłką i ogólnie Wisłą skoro Ty byś rozwiązał klub po przegranej z tym i tymi?
Ja się przejmuję bo jest to wku..ące że nie potrafimy udowodnić w bezpośrednich pojedynkach że zasługujemy na MP, że nie tylko zdobywamy go dzięki super motywacji na teoretycznie słabszych przeciwników niż taka Legia czy Lech. Bo prostu mi by było wstyd że nie mogę rozdupcyć takich grajków jakich ma Legia czy Lech. Normalnie może dałoby się tłumaczyć gorszą (jednodniową) dyspozycją, lecz te piłkarzyny nie potrafią tego udowodnić od 2 sezonów, w bezpośrednich pojedynkach. Sportowej dumy i mentalności zwycięzcy im brakuje.
Trenerowi chyba też.
Odpowiedz cytując